Oprecht advies sinds 1989

BLM Extra Nieuwsbrief December 2023

BLM accountants & adviseurs sluit zich aan bij ETL Nederland

BLM accountants & Adviseurs te Veldhoven heeft zich aangesloten bij ETL Nederland.
Daarbij zetten wij onze dienstverlening ongewijzigd en onder dezelfde naam voort.
We kunnen rekenen op vrijheid in ondernemerschap en de voordelen van groeiende gedeelde services en faciliteiten waarin ETL investeert. Daarbij staan mensen, innovatie en kwaliteit voorop met kennisopbouw en kennisdeling binnen een groot nationaal en internationaal gezelschap. Als accountants- en belastingadvieskantoor moet je voldoen aan strenge wet- en regelgeving en eisen op het gebied van bijvoorbeeld automatisering en compliance. Om dit soort zaken nog beter te kunnen organiseren en de kosten betaalbaar te houden, heeft BLM accountants & Adviseurs zich aangesloten bij ETL Nederland. Deze internationaal georiënteerde organisatie biedt een schat aan kennis en een groot netwerk, terwijl de identiteit van BLM accountants & Adviseurs overeind blijft.
ETL is een sterke ondernemende partner voor de lange termijn zoals dat in Duitsland al tientallen jaren het geval is.

De ETL Groep gaat de komende jaren door met het bundelen van krachten van regionale accountants- en advieskantoren. Kantoren die zich bij ETL aansluiten behouden de voordelen van autonomie in bedrijfsvoering, cultuur en eigenaarschap in combinatie met een continuïteitswaarborg naar de toekomst.

Over ETL Nederland
ETL is een organisatie van regionale accountants- en advieskantoren voor het MKB. Diverse MKB-kantoren bieden verspreid over het land diensten aan op het gebied van accountancy, audit, fiscaliteit, lonen, juridisch advies, corporate finance en overige financiële dienstverlening. ETL Nederland maakt onderdeel uit van ETL Global, een internationale organisatie die gevestigd is in meer dan 50 landen.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot onze directie; Hans Becx (06-53641789) of Rolf van der Meijs (06-53557948).

 

 

Recente nieuwsberichten

Volg ons op social media