Oprecht advies sinds 1989

Diensten

Van berekenen
naar betekenen

Oprecht advies sinds 1989

We hechten veel waarde aan duurzame relaties met onze klanten. Samen bedenken, ontwikkelen en bouwen we aan een succesvolle toekomst. We richten ons vooral op het midden- en klein bedrijf met professionele begeleiding, advies en hoogwaardige zakelijke dienstverlening. Hieronder een overzicht van onze diensten.

Financiële administratie 

Ondernemen is topsport. Een goede financiële administratie is het fundament van een stabiele onderneming. Jij bepaalt, wij ondersteunen.

Salarisadministratie

Van loonstrook tot jaaropgave en van onboarding tot offboarding. Wij verzorgen het complete pakket zodat alles goed geregeld is.

Jaarcijfers

De belangrijkste financiële stukken van het jaar. Naast de cijfers adviseren we over verbeterpunten en kansen.

Fiscale aangiften

Elke soort belasting heeft eigen criteria en tarieven. Wij zorgen ervoor dat alle mogelijkheden worden benut zodat je nooit te veel betaalt.

Audit en Control

Accountantscontrole is één van de kernactiviteiten van accountants. Door onze vergunning van de AFM kunnen wij wettelijke controles op een efficiënte manier uitvoeren.

Bedrijfsadvies

Wij geven gericht advies met de beste oplossingen voor zowel de onderneming als jezelf. Dit geeft overzicht, rust en levert financieel voordeel op.

Diensten

Wij ontzorgen in

Financiële administratie 

Salaris-
administratie

Jaarcijfers

Fiscale
aangiften

Audit en Control

Bedrijfsadvies

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief