Oprecht advies sinds 1989

Jaarcijfers

Samenstellen jaarrekening

De jaarcijfers zijn de belangrijkste financiële stukken van het jaar. De jaarrekening geeft een duidelijk overzicht van de financiële prestaties en positie van een onderneming. In Nederland bevat de jaarrekening wettelijk minimaal de balans, de winst-en-verliesrekening en een toelichting op beiden. Dit overzicht vormt een belangrijke informatiebron, waar veel organisaties beleidsbeslissingen op baseren.

Beoordelen jaarrekening

“Naast het samenstellen van jaarrekeningen verzorgen wij ook beoordelingsverklaringen. Het kan zijn dat deze verklaring benodigd is vanuit een wettelijke verplichting opgelegd door de branche of beroepsgroep, maar ook een vrijwillige beoordelingsverklaring heeft zeker voordelen.
Een beoordelingsopdracht zit eigenlijk tussen het samenstellen en een wettelijke controle in. Door verder in te zoomen op de cijfers en naar de interne bedrijfsprocessen te kijken, wordt waardevolle informatie verkregen en komen verbeterpunten aan het licht”.

BLM verzorgt niet alleen de cijfers, maar adviseert juist ook over de verbeterpunten en kansen die we daarbij tegenkomen.

BLM is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs, NBA, Federatie Financieel Planners en SRA. Zo houden we onze kwaliteit op zijn best. 

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief