Ricardo van Doormalen winnaar Planplus Global Financial Planning Awards

Wij zijn trots om bekend te kunnen maken dat Ricardo van Doormalen van ons kantoor (BLM Accountants & Adviseurs) winnaar is van de competitie “Planplus Global Financial Planning Awards” Europese regio. 

Waar gaat het om? 
Jaarlijks wordt een wereldwijde competitie gehouden voor financieel planners. Ze strijden in regio’s om de titel. Ze moeten een (eigen) advies in detail uitwerken en aangeven waarom ze bepaalde keuzes hebben gemaakt. In principe doet de winnaar van de landelijke financiële planner van het jaar competitie mee. In Nederland is er voor deze competitie geen aparte voorronde dus is er vrije inschrijving vanuit Nederland. Nederland is ingedeeld in de regio “Europe” (including Australia, New Zealand and Russia). Ricardo heeft met een casus van hem dit jaar meegedaan.

Onlangs werd al bekend dat hij behoorde bij de laatste 3 en een presentatie van zijn casus, de klanten intake (met o.a. onze Financial Behavior Tool), de aanpak en werkwijze mocht geven.

Thans is bekend geworden dat Ricardo winnaar is geworden!

Voor ons als BLM voelt het als een bevestiging van het feit dat we op de goede weg zijn met onze innovatieve producten en werkwijze. Nog nooit eerder eindigde een Nederlander bij de laatste 3 in zijn regio. De aanpak en keuzes van Ricardo (en ons kantoor) werpen daarmee blijkbaar hun vruchten af. De keuze voor bijvoorbeeld Financial Behavior wordt daarmee onderstreept.

Voor meer info over deze prestigieuze award verwijzen wij graag naar http://www.planplus.com/gfpa

 

Showing 6 comments

Laat een reactie achter

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

onthaal-ricardo-schiphol2 | BLM Accountants & AdviseursCall Now Button