BLM Accountants & Adviseurs Pand Bastion 50
Over BLM

BLM, your most trusted advisor

BLM is een belastingadvies- en accountantskantoor, gespecialiseerd in ondernemersadvies. Dat doen we sinds 1989, op basis van kennis, ervaring en vooral op basis van de diepgewortelde ambitie om ondernemers te helpen ondernemen. Of het nu gaat om tax-planning, bedrijfsopvolging, internationaal belastingrecht, financiële planning of estateplanning – BLM heeft de expertise in huis.

BLM fungeert als klankbord, voorziet in advies in dagelijkse en bijzondere situaties en biedt de tools die u nodig hebt voor het maken van weloverwogen keuzes. Privé, zakelijk of allebei. Samen brengen we risico’s in kaart en nemen we zoveel mogelijk onzekerheid rondom de onderneming en uw persoonlijke situatie weg.

Maar belangrijker nog dan wat we doen, is hoe we het doen. BLM is objectief, helder en duidelijk. Bovendien hebben we graag intensief en persoonlijk contact met onze klanten. Hoe beter we u en uw zakelijke en privésituatie kennen, hoe beter we u immers van dienst kunnen zijn. Zo weet u zeker dat u ook rondom actuele ontwikkelingen de beste oplossingen krijgt. Uw toekomst in goede handen.

 

BLM is aangesloten bij de Federatie Belastingadviseurs, NBA, Federatie Financieel Planners en SRA.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken