FSV Accountants + Adviseurs BV en BLM Accountants & Adviseurs BV samen verder

Samenwerking FSV & BLM

FSV Accountants + Adviseurs BV en BLM Accountants & Adviseurs BV samen verder

Met trots melden de directievoorzitters van FSV (Michel Girbes RA) en BLM (mr. Henk van der Meijs), dat na twee jaar samenwerking en deels gerealiseerde implementatie/samengaan van onderdelen tussen de beide organisaties, er een verdere intensieve samenwerking komt tussen FSV en BLM. Het streven is om volledig te fuseren. Op dit moment telt FSV circa 125 professionals over de verschillende disciplines (zie ook www.fsv.nl). BLM telt circa 25 professionals over de diverse disciplines (zie ook www.blmbastion.nl).

Beide organisaties zijn complementair aan elkaar, stelt directievoorzitter Girbes. “Om de kwaliteit binnen de disciplines nog verder te laten stijgen, is verdere schaalvergroting noodzakelijk”. Aanvullend stelt Van der Meijs “ook door de op alle werkterreinen verder oplopende wet– en regelgeving en de stijgende kosten die onder andere daarmee gepaard gaan, moet je in schaal/omvang vergroten”.

“Schaalvergroting is tevens noodzakelijk om onze internationale ambities verder waar te maken. We zijn lid van Nexia International (www.nexia.com), waar wij een prominente rol spelen en willen behouden” aldus Girbes.

Beide voorzitters zijn ervan overtuigd dat de continuïteit van beide organisaties hierbij verder wordt gewaarborgd.

De FSV/BLM groep bestaat dan uit circa 150 professionals en 3 vestigingen, te weten Amsterdam, Veldhoven/Eindhoven en Zaltbommel en zullen vooralsnog onder eigen naam doorgaan.

Voor verdere informatie kunt u mailen met: m.girbes@fsv.nl of bellen 088 9005301 of met hvandermeijs@blmbastion.nl of bellen 040 2307800.

Recente Berichten
Comments
  • Arnold Becx
    Beantwoorden

    Van harte proficiat met jullie samenwerking. Als medeoprichter van BLM wens ik jullie alle succes.
    Ik wens jullie toe dat in jullie dienstverlening het belang van een steeds groeiende groep cliënten centraal mag blijven staan.

    Arnold Becx

Laat een reactie achter

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Cover Fiscale Cijfers 2019En weer verandert het arbeidsrechtCall Now Button