Eindejaarslezing BLM

Geachte relatie,

Graag nodigen wij u uit voor onze jaarlijkse eindejaarslezing die gaat plaatsvinden op

donderdag 16 november a.s.

Programma

19:00 ontvangst in de foyer
19:30 “Cyber Security” door Generaal-Majoor B.D. drs. P. Cobelens en dr. Ton van Gessel
20:00 lezing mr. Ricardo van Doormalen FFP RB als eerste Nederlander winnaar van de Global Financial Planning Awards 2017/2018
20.15 Belastingplan 2018 door drs. Jan Zweekhorst RB
21.00 hapje, drankje en gelegenheid tot netwerken

Cyber Security

Generaal-Majoor b.d. drs. Pieter Cobelens is de juiste spreker om als voormalig Directeur Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst ons bij te praten over Cyber Security. Wat bedreigt ons? BLM heeft samen met FSV te Zaltbommel inmiddels een speciaal bedrijfsonderdeel ingericht met praktische tools om u als kleine ondernemer bij te staan in de Cyber War.

Pieter Cobelens verliet in 2011 Defensie en heeft de 14 jaar een belangrijke rol gespeeld in het optreden van de Nederlandse krijgsmacht. Zo was hij als Directeur Operaties verantwoordelijk voor het Nederlandse optreden in Irak en Afghanistan. In zijn laatste functie bij Defensie transformeerde hij als Directeur de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst in een moderne dienst die door de bondgenoten als belangrijke speler wordt beschouwd. Het is een man met een niet aflatende energie, waar ook het verlaten van Defensie geen verandering in heeft gebracht. Het is een flamboyante en uitgesproken persoonlijkheid die van zijn hart geen moordkuil maakt.

Belastingplan 2018

Het einde van het jaar nadert en dus gaan we de plannen maken voor 2018. Daar hoort traditiegetrouw het belastingplan bij en tijdens de eindejaarslezing praten we u altijd bij over de plannen van het kabinet. Dat zal dit jaar niet anders zijn maar naast de op Prinsjesdag ingediende plannen van het kabinet dat eerdaags stopt is er het regeerakkoord met de plannen van het nieuwe kabinet dat eerdaags start. Het belastingplan mag dan behoudend zijn het regeerakkoord laat grote planen zien voor de komende jaren. Een vlak-taks, hogere BTW op dagelijkse boodschappen, afschaffen dividendbelasting, lager vennootschapsbelasting en hogere tarieven box 2, zijn zomaar wat onderwerpen. Alles zal weer toegelicht worden door drs. Jan Zweekhorst RB.

Aanmelden

Klik op onderstaande link om u direct aan te melden voor de eindejaarslezing in Veldhoven.

AANMELDEN EINDEJAARSLEZING IN VELDHOVEN

Tot ziens op donderdag 16 november!

Locatie:
Theater De Schalm
Meiveld 3
5501 KA Veldhoven
Routebeschrijving
Info over parkeren

NB: Mocht u niet kunnen op de betreffende dag dan bent u van harte welkom bij het eindejaarsseminar (ook met de heer P. Cobelens) van onze partner FSV. Dit eindejaarsseminar zal plaatsvinden op dinsdag 21 november 2017 in Zaltbommel.

Klik op onderstaande link om u direct aan te melden voor dit eindejaarsseminar in Zaltbommel.

AANMELDEN EINDEJAARSSEMINAR IN ZALTBOMMEL

Locatie:
Lensen Projectinrichters B.V.
Schimminck 1
5301 KR Zaltbommel
Routebeschrijving

Recente Berichten

Laat een reactie achter

Contact

Heb je een vraag of wil je meer info? Vul hieronder je emailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar ? Vernieuw code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Call Now Button BLM Nieuwsbrief oktober 2017Nieuwsbrief BLM Accountants + Adviseurs