Fiscale Diensten | BLM Accountants & Adviseurs
Fiscale Diensten
Fiscale ondersteuning levert u rust en financieel voordeel op. Voor goed fiscaal advies betaalt u nooit te veel. Bij BLM zeker niet. Uw BLM-adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden en tarieven voor uw bedrijf.

Bedrijfsovernames en fusies

Een bedrijfsovername of fusie is een gevoelig traject, waarbij emoties een grote rol spelen. Maar ook het fiscaal-juridische aspect moet goed in de gaten worden gehouden. BLM checkt alle essentiële zaken en past die waar nodig aan, waardoor de beste prijs kan worden gerealiseerd en de slagingskans wordt vergroot.

Bedrijfsopvolging familiebedrijven

Juist een bedrijfsopvolging in de familiesfeer moet perfect verlopen. Naast algemene procedures en waardebepalingen komt er namelijk ook emotie bij kijken. Een adviseur die alles goed, helder en strak voor u organiseert en communiceert is dus van groot belang. BLM heeft hiervoor de kennis en sensitiviteit in huis.

Fiscale herstructurering

Bedrijven zijn altijd in ontwikkeling en ondernemers blijven op zoek naar de fiscaal meest voordelige structuur. Dat betekent soms een ingrijpende reorganisatie, met alle fiscale gevolgen van dien. BLM zorgt dat het hele traject correct en soepel verloopt en dat de fiscale kansen voor eigenaren en onderneming optimaal worden benut.

Aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en dividendbelasting

Ook wij kunnen de belastingaangifte niet leuker maken. Maar wel makkelijker en vaak zelfs voordeliger. Omdat de fiscaal specialisten van BLM altijd tot in detail op de hoogte zijn van de laatste regels en wijzigingen, kunt u er zeker van zijn dat alle mogelijkheden worden benut. Een waardevolle investering dus.

Aanvragen toeslagen

In veel situaties kunt u recht hebben op een toeslag. Veel meer situaties dan u denkt, zelfs. BLM brengt de mogelijkheden voor u in kaart en helpt u vervolgens die te benutten. Daarbij wordt u volledig ondersteund, dus van het invullen van aanvraagformulieren en het aanleveren van aanvullende informatie tot wijzigingen en eventueel bezwaar of beroep.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken