Credit rating | BLM Accountants + Adviseurs
Credit Rating

Credit Rating

Uw bedrijf doet het goed. Maar hoe goed? En kan het niet beter? U heeft krediet nodig. Maar hoeveel? En kan dat niet goedkoper? Het antwoord op deze vragen vindt u in de uitgebreide credit rating van BLM.

Een credit rating is een algemeen, objectief rapportcijfer voor uw financiële situatie. Banken hanteren credit ratings bij het beoordelen van een kredietaanvraag én het bepalen van de financieringsvoorwaarden. BLM brengt – volgens een vergelijkbaar rekenmodel – de positie van uw onderneming in kaart, beoordeelt de risico’s en de wijze waarop deze worden beheerst. Met deze ‘voorkennis’ kunt u de slagingskans van uw aanvraag drastisch vergroten en uw financieringsvoorwaarden verbeteren.

Een goede credit rating levert u dus financieel voordeel op. Plus concrete ideeën om uw financiële situatie te optimaliseren. Want zoals in al onze diensten, gaan we ook in onze credit ratings een stapje verder. Naast cijfermatig beoordelen wij uw bedrijf namelijk ook kwalitatief. Daarvoor gebruiken wij onder andere de financiële profielen van de ondernemer(s) waarop de onderneming drijft – de Financial Behavior methode.

Dat biedt financiers nog meer zekerheid en geeft u aanknopingspunten voor verbeteringen en veranderingen in de toekomst. Interessant? Uw BLM-adviseur vertelt u graag meer over deze methode en de resultaten.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken