Accountantsdiensten | BLM Accountants & Adviseurs
Accountantsdiensten
Geef uw onderneming een goede financiële basis met een accountants- en administratieve diensten van BLM. Uw BLM-adviseur vertelt u graag meer over de mogelijkheden en tarieven voor uw bedrijf.

Controle jaarrekening

De jaarrekening geeft een beeld van uw prestaties. Dat is nuttige informatie voor derden, maar zeker ook voor u zelf. Maar de informatie moet dan wel betrouwbaar zijn. Een goede controle van de jaarrekening is dus, naast wettelijk verplicht, ook verstandig. Dankzij de integrale aanpak van BLM en het bijbehorende advies, kunt u als ondernemer meer doen met uw cijfers.

Samenstellen jaarrekening

Uw jaarrekening is het belangrijkste financiële stuk van het jaar. Het vormt een belangrijke informatiebron, waarop u bijvoorbeeld beleidsbeslissingen kunt baseren. Een deskundig opgestelde jaarrekening is dus zeer waardevol. BLM verzorgt niet alleen de cijfers, maar adviseert u ook over de verbeterpunten en kansen die we daarbij tegenkomen.

Financiële administratie

Een goede financiële administratie is het fundament van een gezonde onderneming. Als basis voor beleid, maar ook voor de communicatie met bijvoorbeeld banken of de fiscus. BLM verzorgt of controleert uw boekhouding en waar nodig ook het debiteuren- en crediteurenbeheer en liquiditeits- en andere prognosesberekeningen. Alle cijfers altijd op een rijtje dus. Dat geeft rust en ondernemingsruimte.

Loonadministratie

Een goede loonadministratie is niet alleen belangrijk voor het op tijd uitbetalen van salarissen, maar ook richting instanties als de belastingdienst, ARBO, uitvoerende instanties en ziekenfondsinstellingen. Bovendien wijzigen de regels op dit vlak regelmatig. Reden genoeg om de loonadministratie uit te besteden aan de experts van BLM. Wij verzorgen het complete pakket, van berekenen en printen tot jaaropgave en personeelsadministratie. Zo heeft u meer plezier van uw personeel.

Bijzondere opdrachten

De accountants van BLM zijn ervaren en open. U kunt dus met al uw vragen en opdrachten bij ons terecht. Of het nu due diligence is of advies over bedrijfsoverdracht, subsidiemogelijkheden en estate planning of het optimaliseren van financiële processen – BLM staat voor u klaar.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken