BLM Nieuwsbrief September 2017

1. Save The Date Eindejaarslezing

Graag nodigen we u uit voor de jaarlijkse eindejaarslezing op:

Donderdag 16 november 2017

U kunt weer verschillende interessante presentaties bijwonen. Waaronder presentaties over het Belastingplan 2018 en Cyber Security door Generaal-Majoor B.D. drs. Pieter Cobelens (‘Hoe veilig zijn wij”). Wij zullen u op korte termijn informeren over het verdere programma. Noteer het vast in uw agenda. We zien u graag op 16 november 2017

2.  Ricardo van Doormalen winnaar Planplus Global Financial Planning Awards

Wij zijn trots om bekend te kunnen maken dat Ricardo van Doormalen van ons kantoor (BLM Accountants & Adviseurs) winnaar is van de competitie “Planplus Global Financial Planning Awards” Europese regio.

3.  BLM Special Miljoenennota

Het demissionaire kabinet heeft op Prinsjesdag de nieuwe plannen gepresenteerd. Het zijn geen grote wijzigingen met het nieuwe kabinet in aantocht. Met welke nieuwe wet- en regelgeving moet u rekening houden?

4. Nieuwe wet Privacybescherming

Op 25 mei 2018 zal de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ingaan. Eén privacywet die geldt voor de hele EU. Vanaf deze datum moet ook uw organisatie voldoen aan deze strenge nieuwe wet.
Met deze nieuwe wet worden de privacy rechten versterkt, bedrijven worden nog meer op hun verantwoordelijkheden gewezen om zorg te dragen voor een zorgvuldige en juiste omgang met privacy gevoelige gegevens en zijn de boetes bij overtreding van de wet fors. Wat kunt u nu al doen of verbeteren in uw organisatie?

5. Nieuw bedrijfsonderdeel bij BLM

BLM Cyber Security International

Het is tegenwoordig een verplichting om bij een audit na te vragen of de onderneming op gebied van cybersecurity en privacy aantoonbaar “in-control” is. De processen en procedures moeten goed zijn ingericht en het personeel moet weten hoe te handelen bij incidenten. Als een bedrijf hier onvoldoende op scoort kan CSI, een nieuw bedrijfsonderdeel van BLM, de klant hierin kan bijstaan middels workshops, nulmetingen en/of assessments.

Op 25 Mei 2018 zal de AVG (Algemene Verordening gegevensbescherming) EU breed actief worden. Bedrijven en instellingen hebben tot die datum om hun zaakjes aantoonbaar op orde te krijgen.
Mochten er vragen zijn m.b.t. het bovenstaande, of hulp nodig zijn kunt u contact opnemen met Ton van Gessel via info@blmbastion.nl of bellen naar +31 6 1003 6494.

Recente Berichten

Laat een reactie achter

Contact

Heb je een vraag of wil je meer info? Vul hieronder je emailadres in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar ? Vernieuw code captcha txt

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Call Now Button blm-special-miljoenennota | BLM Accountants & AdviseursBLM Nieuwsbrief oktober 2017