Fiscale Cijfers 2023

De fiscale en sociale cijfers voor 2023 zijn bekend. Dit E-book Fiscale cijfers 2023 is een praktisch naslagwerk voor alle ondernemers.

Fijne Feestdagen

We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2023! We hopen dat je gezellige dagen tegemoet gaat samen met je dierbaren. Geniet ervan met elkaar!

Special Eindejaarstips 2022

Wat kunt u als ondernemer fiscaal dit jaar nog regelen? Zijn er voor de dga belangrijke aandachtspunten waarop u moet anticiperen? Op welke zaken moet u zich als werkgever voorbereiden op het nieuwe jaar?
In de Special Eindejaarstips hebben wij zo veel mogelijk rekening gehouden met de plannen van het kabinet voor volgend jaar.

BLM staat nu op Finch Online

BLM staat nu op Finch Online! Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Doe de scan en kijk of jij en BLM Accountants & Adviseurs een match zijn.

Gefeliciteerd Dappere Stappers!

Afgelopen weekend liep onze collega Mariet met haar team “Dappere Stappers” mee met de Homewalk sponsorloop van het Ronald McDonald Kinderfonds; 120 km lopen in 24 uur. Het is hun gelukt en ze hebben als team maar liefst € 12.205 bij elkaar gelopen, dit bedrag komt grotendeels ten goede aan het Ronald Mc Donald Huis in Veldhoven.

Collega Mariet loopt mee met de Homewalk sponsorloop

Onze collega Mariet gaat op 25 en 26 juni meelopen met de Homewalk sponsorloop; 120 km lopen in 24 uur. Door te wandelen zamelen ze geld in voor de Ronald McDonald Huizen, waar jaarlijks duizenden gezinnen thuis kunnen zijn, dicht bij hun zieke kind in het ziekenhuis.

Eddy van Kemenade versterkt het team van BLM

Vanaf volgende week mogen wij Eddy van Kemenade verwelkomen in ons team. Eddy heeft ruim 30 jaar ervaring in de financiële wereld, waarvan 25 jaar binnen de MKB-accountancy en is geen onbekend gezicht binnen de regio Veldhoven/Eindhoven. Als relatiebeheerder/bedrijfsadviseur zal hij daarom “ons gezicht naar buiten” worden, zodat wij u nog persoonlijker kunnen ondersteunen met advies op maat.

Een bijzonder moment bij BLM

Een bijzonder moment bij BLM! Mariet heeft haar pensioengerechtigde leeftijd bereikt, maar blijft gelukkig nog 2 dagen per week bij ons werken en Laia is alweer 25 jaar werkzaam bij BLM.

Special Lonen 2022

De Special Lonen 2022 is een handig naslagwerk voor u als werkgever of als hr-medewerker.

Deze special bevat actuele cijfers van onder meer het minimumloon, premiepercentages werknemersverzekeringen, inkomensafhankelijke bijdrage Zvw, premies WW en arbeidskortingen, LIV en LKV en het gebruikelijk loon voor de dga.

Fijne Feestdagen

Het team van BLM wenst iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2022! In verband met de feestdagen is ons kantoor op vrijdag 24 december 2021 vanaf 13.00 uur en vrijdag 31 december 2021 vanaf 13.00 uur gesloten.

Top 5 hoofdpunten regeerakkoord 2021 voor de ondernemer

Na de langste formatie in de Nederlandse geschiedenis presenteerden VVD, D66, CDA en ChristenUnie op 15 december het Coalitieakkoord 2021 – 2025 met de titel ’Omzien naar elkaar, vooruitkijken naar de toekomst’. In dit artikel zetten wij per onderwerp de belangrijkste voorgenomen wijzigingen voor ondernemers op een rij.

Presentaties BTW Webinars

Wilt u alles nog eens rustig nalezen, dat kan. Hieronder kunt u de presentaties bekijken en downloaden. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Branches in Zicht 2021

Hoe presteert u ten opzichte van uw concurrent? Ons kantoor neemt deel aan SRA-Branche in Zicht. Dit rapport brengt de harde cijfers van het mkb in kaart, in verschillende regio’s. Per branche worden de verwachtingen weergegeven. Bekijk het SRA-sectorrapport ‘Branches in Zicht 2021’ om te zien hoe jouw branche en regio ervoor staan.

BTW-webinars: Webinar btw en internetverkopen: nieuwe regels vanaf juli 2021 en Webinar Valkuilen in de btw

Er staan weer wijzigingen in de btw-wetgeving op stapel. Het is belangrijk om tijdig de gevolgen voor uw situatie in kaart te brengen en wij helpen u hier graag bij. BLM Accountants + Adviseurs organiseert daarom twee webinars.

In financiële problemen door de corona? Misschien kan de WHOA dan helpen

Mocht u als ondernemer door de corona in de financiële problemen zijn gekomen, en wel zodanig dat het water aan uw lippen staat, maar u in beginsel wel een levensvatbaar bedrijf heeft, dan kan de WHOA misschien wat voor u betekenen.

Het UBO-register en het belang voor u en uw organisatie

Bent u als eigenaar of leidinggevende betrokken bij een B.V., stichting, vereniging, maatschap, v.o.f. of kerkgenootschap, dan kunt u de komende tijd een brief van de Kamer van Koophandel verwachten over inschrijving in het UBO-register.

In memoriam Jan Zweekhorst (1961 – 2021)

Vol ongeloof en tot ons grote verdriet moeten wij u meedelen dat Jan Zweekhorst, partner en senior fiscalist, op 11 februari jl. is overleden. Jan was sinds 2013 verbonden aan ons kantoor waarvan vanaf 2016 als partner. Wij verliezen in Jan een betrokken en zeer deskundige en enthousiaste collega, maar bovenal een fijn mens.

Presentaties Eindejaarswebinar

Wilt u alles nog eens rustig nalezen, dat kan. Hieronder kunt u de presentaties bekijken en downloaden. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Eindejaarswebinar 2020

Op dinsdag 17 november a.s. praten onze specialisten u weer bij over actuele onderwerpen op het gebied van Zaken, Cijfers & Recht. Het programma ziet er als volgt uit:

Brexit Webinar

Bent u klaar voor de Brexit? Het is nu tijd om actie te ondernemen. In dit webinar zullen deskundigen op het gebied van indirecte en directe belastingen binnen het Nexia-netwerk enig licht werpen op wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent.

Webinar Corona Steunmaatregelen voor ondernemers

FSV en BLM organiseren op donderdag 23 april a.s. een gratis webinar van ongeveer een uur rond de steunmaatregelen in het kader van de Corona crisis. We begrijpen dat dit een onzekere periode is voor iedereen en we doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden waar mogelijk

Maatregelen Coronavirus

BLM Accountants & Adviseurs B.V. monitort op continue basis de ontwikkeling van het Coronavirus en kan inspelen op verschillende scenario’s. De directie draagt zorg voor de dagelijkse coördinatie en optimalisatie van al onze processen en systemen, om de service richting onze klanten te kunnen blijven waarborgen.

Fiscale Cijfers 2020

De fiscale en sociale cijfers voor 2020 zijn bekend. Deze Belastingwaaier Fiscale cijfers 2020 is een praktisch naslagwerk voor alle ondernemers.

Presentaties BLM Eindejaarsseminar 2019

Donderdagavond 14 november vond weer ons jaarlijkse eindejaarsseminar plaats. Op deze drukbezochte avond werd iedereen weer bijgepraat over de nieuwe belastingmaatregelen voor 2020.  Verder stond de avond in het teken van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en de overdracht van het familiebedrijf. Wilt u alles nog eens rustig nalezen, dat kan. Hieronder kunt u de presentaties bekijken en downloaden. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

BLM Eindejaarsseminar 2019

Onze specialisten praten u bij over actuele onderwerpen op het gebied van Zaken, Cijfers & Recht. Het programma ziet er als volgt uit:

Save the Date BLM Eindejaarsseminar 2019

Ons eindejaarsseminar zal plaatsvinden op donderdag 14 november 2019. Binnenkort ontvangt u meer informatie over deze avond. Noteer het vast in uw agenda.

En weer verandert het arbeidsrecht

Woensdagavond 4 september 2019 vond de workshop “En weer verandert het arbeidsrecht” plaats. Hier kunt u de presentatie bekijken, printen of downloaden.

Fiscale Cijfers 2019

De fiscale en sociale cijfers voor 2019 zijn bekend. Deze Belastingwaaier Fiscale cijfers 2019 is een praktisch naslagwerk voor alle ondernemers.

Podcast Huwelijksvermogenrecht

Vanaf 1 januari zijn er nieuwe regels als u gaat trouwen. Dan geldt namelijk de beperkte gemeenschap van goederen voor iedereen die gaat trouwen en geen huwelijkse voorwaarden heeft opgesteld. In deze podcast worden vragen over de nieuwe huwelijksregels beantwoord.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken