Presentaties BTW Webinars

Wilt u alles nog eens rustig nalezen, dat kan. Hieronder kunt u de presentaties bekijken en downloaden. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Branches in Zicht 2021

Hoe presteert u ten opzichte van uw concurrent? Ons kantoor neemt deel aan SRA-Branche in Zicht. Dit rapport brengt de harde cijfers van het mkb in kaart, in verschillende regio’s. Per branche worden de verwachtingen weergegeven. Bekijk het SRA-sectorrapport ‘Branches in Zicht 2021’ om te zien hoe jouw branche en regio ervoor staan.

BTW-webinars: Webinar btw en internetverkopen: nieuwe regels vanaf juli 2021 en Webinar Valkuilen in de btw

Er staan weer wijzigingen in de btw-wetgeving op stapel. Het is belangrijk om tijdig de gevolgen voor uw situatie in kaart te brengen en wij helpen u hier graag bij. BLM Accountants + Adviseurs organiseert daarom twee webinars.

In financiële problemen door de corona? Misschien kan de WHOA dan helpen

Mocht u als ondernemer door de corona in de financiële problemen zijn gekomen, en wel zodanig dat het water aan uw lippen staat, maar u in beginsel wel een levensvatbaar bedrijf heeft, dan kan de WHOA misschien wat voor u betekenen.

Het UBO-register en het belang voor u en uw organisatie

Bent u als eigenaar of leidinggevende betrokken bij een B.V., stichting, vereniging, maatschap, v.o.f. of kerkgenootschap, dan kunt u de komende tijd een brief van de Kamer van Koophandel verwachten over inschrijving in het UBO-register.

In memoriam Jan Zweekhorst (1961 – 2021)

Vol ongeloof en tot ons grote verdriet moeten wij u meedelen dat Jan Zweekhorst, partner en senior fiscalist, op 11 februari jl. is overleden. Jan was sinds 2013 verbonden aan ons kantoor waarvan vanaf 2016 als partner. Wij verliezen in Jan een betrokken en zeer deskundige en enthousiaste collega, maar bovenal een fijn mens.

Presentaties Eindejaarswebinar

Wilt u alles nog eens rustig nalezen, dat kan. Hieronder kunt u de presentaties bekijken en downloaden. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

Eindejaarswebinar 2020

Op dinsdag 17 november a.s. praten onze specialisten u weer bij over actuele onderwerpen op het gebied van Zaken, Cijfers & Recht. Het programma ziet er als volgt uit:

Brexit Webinar

Bent u klaar voor de Brexit? Het is nu tijd om actie te ondernemen. In dit webinar zullen deskundigen op het gebied van indirecte en directe belastingen binnen het Nexia-netwerk enig licht werpen op wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent.

Webinar Corona Steunmaatregelen voor ondernemers

FSV en BLM organiseren op donderdag 23 april a.s. een gratis webinar van ongeveer een uur rond de steunmaatregelen in het kader van de Corona crisis. We begrijpen dat dit een onzekere periode is voor iedereen en we doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen en te begeleiden waar mogelijk

Maatregelen Coronavirus

BLM Accountants & Adviseurs B.V. monitort op continue basis de ontwikkeling van het Coronavirus en kan inspelen op verschillende scenario’s. De directie draagt zorg voor de dagelijkse coördinatie en optimalisatie van al onze processen en systemen, om de service richting onze klanten te kunnen blijven waarborgen.

Fiscale Cijfers 2020

De fiscale en sociale cijfers voor 2020 zijn bekend. Deze Belastingwaaier Fiscale cijfers 2020 is een praktisch naslagwerk voor alle ondernemers.

Presentaties BLM Eindejaarsseminar 2019

Donderdagavond 14 november vond weer ons jaarlijkse eindejaarsseminar plaats. Op deze drukbezochte avond werd iedereen weer bijgepraat over de nieuwe belastingmaatregelen voor 2020.  Verder stond de avond in het teken van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en de overdracht van het familiebedrijf. Wilt u alles nog eens rustig nalezen, dat kan. Hieronder kunt u de presentaties bekijken en downloaden. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op.

BLM Eindejaarsseminar 2019

Onze specialisten praten u bij over actuele onderwerpen op het gebied van Zaken, Cijfers & Recht. Het programma ziet er als volgt uit:

Save the Date BLM Eindejaarsseminar 2019

Ons eindejaarsseminar zal plaatsvinden op donderdag 14 november 2019. Binnenkort ontvangt u meer informatie over deze avond. Noteer het vast in uw agenda.

En weer verandert het arbeidsrecht

Woensdagavond 4 september 2019 vond de workshop “En weer verandert het arbeidsrecht” plaats. Hier kunt u de presentatie bekijken, printen of downloaden.

FSV Accountants + Adviseurs BV en BLM Accountants & Adviseurs BV samen verder

Samenwerking FSV & BLM FSV Accountants + Adviseurs BV en BLM Accountants & Adviseurs BV samen verder Met trots melden de directievoorzitters van FSV (Michel Girbes RA) en BLM (mr. Henk van der Meijs), dat na twee jaar samenwerking en deels gerealiseerde implementatie/samengaan van onderdelen tussen de beide organisaties, er een verdere intensieve samenwerking komt

Fiscale Cijfers 2019

De fiscale en sociale cijfers voor 2019 zijn bekend. Deze Belastingwaaier Fiscale cijfers 2019 is een praktisch naslagwerk voor alle ondernemers.

Sfeerimpressie BLM Eindejaarsseminar 2018

Op donderdag 15 november 2018 vond het jaarlijkse eindejaarsseminar van BLM Accountants & Adviseurs plaats in Hotel van der Valk in Eindhoven. Bekijk hier een video-impressie van deze geslaagde avond.

Special Eindejaarstips 2018

Wat kunt u als ondernemer fiscaal dit jaar nog regelen? Moet u als dga nu al anticiperen op aankomende veranderingen in wet- en regelgeving? Op welke zaken moet u als werkgever zich voorbereiden vóór 1 januari? Wat kunt u als ondernemer fiscaal dit jaar nog regelen? Moet u als dga nu al anticiperen op aankomende veranderingen in wet- en regelgeving? Op welke zaken moet u als werkgever zich voorbereiden vóór 1 januari? Wilt u nog een schenking doen aan uw kleinkinderen? Deze zaken en meer staan in deze Eindejaarstips 2018.

Presentaties BLM Eindejaarsseminar 2018

Donderdagavond 15 november vond weer ons jaarlijkse eindejaarsseminar plaats. Hier kunt u de presentaties bekijken, printen of downloaden.

Eindejaarsseminar BLM 2018

Geachte relatie,
Graag nodigen wij u hierbij uit voor ons jaarlijkse Eindejaarsseminar dat gaat plaatsvinden op donderdag 15 november a.s. Onze specialisten praten u weer bij over actuele onderwerpen.

Save the Date

Graag nodigen we u uit voor ons jaarlijkse eindejaarsseminar op donderdag 15 november 2018.   Aanvangstijd: 19:00 ontvangst / inloop 19:20 start programma Locatie: Van der Valk Eindhoven, Aalsterweg 322, 5644 RL  EINDHOVEN Wij zullen u op korte termijn informeren over het verdere programma. Noteer het vast in uw agenda. Graag tot 15 november 2018. BLM

Bijeenkomst AVG 23 april 2018

Op 23 april a.s. zal BLM in samenwerking met CSI een bijeenkomst organiseren waar u in maximaal 1,5 uur volledig op de hoogte wordt gebracht over de AVG en de mogelijkheden rondom Cyber Security. U kunt dan ook kennis maken met de producten van CSI. De bijeenkomst vindt plaats bij Van der Valk Hotel Eindhoven.

Fiscale Cijfers 2018

Dit is de uitgave Fiscale Cijfers 2018, het praktische belastingkompas dat u door het oerwoud van fiscale en financiële cijfers leidt. In deze uitgave zijn alle actualiteiten uit het Belastingplan 2018 opgenomen en de belangrijkste wijzigingen uiteen gezet. Heeft u vragen naar aanleiding van het e-book? Neem gerust contact met ons op.

Podcast Huwelijksvermogenrecht

Vanaf 1 januari zijn er nieuwe regels als u gaat trouwen. Dan geldt namelijk de beperkte gemeenschap van goederen voor iedereen die gaat trouwen en geen huwelijkse voorwaarden heeft opgesteld. In deze podcast worden vragen over de nieuwe huwelijksregels beantwoord.

Warm onthaal voor Ricardo winnaar Planplus Global Financial Planning Award

Onze BLM collega, Ricardo van Doormalen, kwam 8 oktober terug uit Nashville Tennessee alwaar hij de prijs heeft opgehaald. De 2017 Planplus Global Financial Planning Award Europe Region. Een van de 3 regio’s waar deze wereldwijde wedstrijd wordt gehouden. Bekijk het filmpje van zijn terugkomst op Schiphol

Ricardo van Doormalen winnaar Planplus Global Financial Planning Awards

Wij zijn trots om bekend te kunnen maken dat Ricardo van Doormalen van ons kantoor (BLM Accountants & Adviseurs) winnaar is van de competitie “Planplus Global Financial Planning Awards” Europese regio.  Waar gaat het om?  Jaarlijks wordt een wereldwijde competitie gehouden voor financieel planners. Ze strijden in regio’s om de titel. Ze moeten een (eigen)

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

Call Now Button